dinsdag 2 februari 2010

Poolcafé De Ketel

Poolcafé De Ketel is een gezellige uitgaansgelegenheid net buiten het stadscentrum van Schiedam. Een ideale plaats waar jong en oud kunnen genieten van alle disciplines in de biljartwereld. Dit in een rustige maar zeer gezellige ambiance.


Het poolcafé is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en voorzien van ruime parkeergelegenheid rondom en gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het poolcafé.




Accomodatie

Pool
De poolzaal van Poolcafé de Ketel bestaat uit 10 goed onderhouden 9ft. pooltafels. Deze zijn van het merk Brunswick en Clash.


Snooker
In Poolcafé de Ketel kan naast een potje pool ook snooker gespeeld worden. Daarvoor staan er 2 Riley 12ft. wedstrijd-snookertafels.


BiljartPoolcafé de Ketel beschikt tevens over 2 biljarttafels die zeer gewillig bespeeld worden.


Bar
Onze gezellige bar leent zich er uitstekend voor om voor of na het spelen nog even gezellig wat te drinken en heb je ook nog eens prima uitzicht op de pooltafels.


Om de echte levens genieters net iets meer te bieden word er Warsteiner van de tap geschonken en zijn er verder nog enkele speciale biertjes te verkrijgen. Voor de rest biedt Poolcafé de Ketel een ruim assortiment aan frisdrank, wijn en sterke drank. Honger gekregen van het spelen? Bestel gerust iets te eten. Tosti, bittergarnituur of een broodje, we maken het graag voor je klaar.


Rookruimte
Sinds de invoering van het rookverbod hebben wij voor de rokers in ons midden een rokersruimte laten bouwen. Zo hoeft u bij slecht weer niet naar buiten en kunt zicht houden op de pooltafels.




Westfrankelandsestraat 11
3117 AJ Schiedam
010 - 426 4535

Geen opmerkingen:

Een reactie posten