dinsdag 2 februari 2010

Cue Palace

Hou je van pool, snooker of biljart? Wil je spelen, oefenen of gewoon gezellig uitgaan in een ontspannen omgeving met andere liefhebbers? Dan is Cue Palace in Almelo dé plek voor jou. Cue Palace - Pool, snooker, biljart
Bij Cue Palace zijn we allemaal liefhebbers van deze sporten en dat merk je. Geen drukke, volgepakte, luidruchtige uitgaansgelegenheid, maar een ontspannen sfeer, een ruim opgezette speelhal en een ongekende speelervaring op professioneel topmateriaal zijn de kenmerken waarmee wij ons apart zetten van de rest.
Onze tafels zijn van Brunswick, Gabriel's en Willie Holt, stuk voor stuk topnamen in de sport. Je speelt op tafels van wedstrijdformaat, met snelle wedstrijdlakens.

Verder hebben wij een rijk assortiment aan keus en accessoires voor de verkoop. Uiteraard kunnen wij je bij aanschaf van materiaal ook voorzien van kundig advies.

De liefhebbers weten het en daardoor kent geen ander snooker- en poolcentrum zo'n trouwe klantenkring als Cue Palace. Nieuwsgierig geworden? Kom gauw langs in Almelo en ervaar het zelf!

Hagengracht 23A
7607 EC Almelo

Tel.: 0546-457902
info@cuepalace.nl

Openingstijden
Ma t/m Vr
14:00 - 0:00
Za
14:00 - 0:00
Zo
18:00 - 0:00

Gabriel's Imperator Biljart

Ook op biljartgebied is bij Cue Palace alleen het beste van het beste genoeg. Je speelt op een echte Gabriel's Imperator van wedstrijdformaat, met Simonis laken. Daarnaast zijn er ook twee kleinere tafels voor degenen die iets minder uitdaging zoeken. Je kan je eigen keu meenemen of gebruik maken van een van onze speciale biljartkeus. Hoe dan ook, wij garanderen een fantastische spelbeleving!

Tevens verzorgen wij speciale biljart lessen en zijn wij een erkend KNBB clublokaal. Meer informatie? Bel of mail ons! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten