dinsdag 28 september 2010

Last minute: Kerst in Durbuy 16/26p - topper

Last minute: Kerst in Durbuy 16/26p - topper Vier kerst met familie en vrienden in de ardennen.Geniet van de gezelligste kerstmarkten van het land!CHALET SOL CROUPET is een gezellige, grote, Noorse chalet voor 16 - 26 personen nabij Durbuy. Alleenstaand op een privédomein van 4 hectaren met lig- en speelgazon en omgeven door bossen. Groot bebloemd zuiderterras met panoramisch zicht.Sol Croupet heeft een warm gezellig, speels en charmant interieur, Ardeens en Afrikaans getint ( gebouwd door de persoonlijke piloot van wijlen pres. Mobutu), een volledig uitgeruste open keuken met zicht op het park, een woonkamer met open haard, een ruime veranda met panoramisch zicht, een houten BBQ huisje, een ontspanningsruimte met biljart, tennistafel, darts, kicker. Sauna.Een frisse pint kan je drinken aan de oergezellige bar met souvenirs uit verre continenten en hoeden om u mee te vermaken. Satelliet TV (flat screen) met DVD. Slaapkamers hebben apart sanitair.Herten, reeën, everzwijnen, vossen kan u observeren vanuit de chalet! Er vertrekken verschillende wandelroutes van aan de chalet.

Talrijke mogelijkheden voor bezienswaardigheden, wandel- en mountenbike- routes, quad en paardrijden (1km) en waterpret op de rivieren in de onmiddellijke omgeving: vraag onze toeristische gids aan per mail.

Ballonvaarten: nabij het huis kan u inschepen voor luchtdoop en observatie van het Ardeens wild vanuit de luchtballon.

Een toplocatie voor jong en minder jong! Ideaal voor wie zich wil komen uitleven met vrienden en familie!

Traiteurdienst, Catering mogelijk.

Ontvangst door eigenaar. Afrekening en waarborg terug voor vertrek. Geen huisdieren toegelaten.Last Minute Kerst 2010: nu 1990 eur. Boek nu! weg=weg.Info: www.charmechalets.be. BESCHIKBAAR? mail: charmechalets@telenet.be Wat mag u verwachten? Charme Chalets staat voor Charme, luxe, comfort, gegarandeerde netheid, persoonlijk onthaal, prima ligging & uitstekende prijs/kwaliteit. Kortom, een geslaagde vakantie!  Erik & Marlies0032 493 113866
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten