zondag 19 december 2010

Stijlvol wonen in residentie Agora in Side

Stijlvol wonen in residentie Agora in Side

Wij bieden U hier het stijlvolle wooncomplex AGORA aan, gelegen in Side op 60 km van Antalya. Agora is een luxe residentieel project bestaande uit 99 appartementen in diverse grootten en wordt gerealiseerd op een riant perceel van 11.480m². Zeer aparte architectuur waarin het Mediterrane stijl in verwerkt wordt zoals brede terrassen met houten elementen op witte muren.

Locatie:

Het complex is gelegen op gelijke afstand van zowel het Oosten strand als het Westen strand met zijn vele beach clubs, watersporten en activiteiten. Terwijl het Oosten strand een rustigere omgeving biedt en men zicht heeft op de oude Romeinse ruines in de duinen. Agora ligt op circa 1,3 km van beide stranden verwijderd.

Beschikbare appartement typen:

Het complex omvat 7 blokken , met daarin diverse type van appartementen en penthouse:* 2 slaapkamerapp met 2 badkamers van 99,5m² en 105,1m². Prijzen liggen tussen : 95.595 ¤ en 119. 674 ¤ ( 52 units).* 3 slaapkamerapp met 2 badkamers van 112,8 m².Prijzen liggen tussen : 119.481 ¤ en 138.236 ¤ ( 14 units ).* 4 slaapkamerapp met 3 badkamer penthouse van 183 m²,188m² en 196 m².Prijzen liggen tussen : 156.396 ¤ en 191.041 ¤( 33 units).

Details van de appartementen:- MDF keuken met granieten werkblad en alle witgoedtoestellen van Siemens.- inbouwkasten in de slaapkamers.- airco met dubbele functei voor zomer & winter.- PVC ramen met dubbelglas en rolluiken.

Faciliteiten domein:Het project zal 5 sterren faciliteiten aan zijn bewoners bieden zoals:- een buitenzwembad met en lengte van 33m en een opervlakte van 270m² en is omgeven door kleine houten prive zonnetenten met pplbar.- een groot kinderzwembad van 90m² en speeltuin.- een indoor zwembad met wave feature.- een een spelkamer met darts, biljart en voetbaltafel.- volledig uitgeruste fitnessruimet met sauna en stoombad.

Het complex wordt verder aangelegd met een prachtige tuin voorzien van tropische bomen en sierplanten. Camerabewaking, security en tuinman zorgen voor een optimale comfort in dt wooncomplex.

Oplevering voorzien in : maart 2012.Doordat het project op korte temijn opstart , kan men genieten van de off-plankortingen. Intressante voorwaarden en kortingen bij versnelde betalingen.

Neem gerust contact op met ons kantoor voor meer info over dit complex. Wij bieden U een deskundige begeleiding aan tijdens de gehele aankoopprocedure of tijdens een bezichtigingsreis.

Kijk voor volledig aanbod op onze website...

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten